Metalac TRADE

Metalac Grupa

Kompanija Metalac je osnovana 1959. godine. Sedište kompanije je u Gornjem Milanovcu. Danas je Metalac A.D. otvoreno akcionarsko društvo sa 14 preduzeća – četiri proizvodna društva, pet trgovinskih društava na domaćem tržištu i 5 preduzeća u inostranstvu.

grupa

Metalac Posuđe d.o.o. za proizvodnju posuđa, Metalac Inko d.o.o. za proizvodnju inox sudopera i Granmatrix kompozitnog materijala, Metalac Bojler d.o.o. za proizvodnju bojlera i Metalac Print d.o.o., preduzeće koje se bavi proizvodnjom kartonske ambalaže i preslikača za posuđe.

U oblasti prometa na veliko na domaćem tržištu najznačajniji su Metalac Market d.o.o. koje upravlja lancem od 46 specijalizovanih prodavnica širom srbije, Metalac Trade d.o.o. koji se bavi trgovinom uvoznim asortimanom za kućne potrebe i Metalac Metalurgija a.d. u Novom Sadu, koje plasira Metalčeve proizvode i najširi asortiman za kućne potrebe na tržištu Vojvodine. Metalac Proleter a.d. je glavni snabdevač građana opštine Gornji Milanovac sa 34 maloprodajna objekta. Metpor d.o.o. Beograd je Metalčevo preduzeće koje se bavi zastupništvom.

Sva četiri naša preduzeća u inostranstvu bave se prvenstveno plasmanom asortimana Metalčevih proizvodnih društava. Najveće po učešću je Metrot d.o.o. u Moskvi, koje na tržištu Rusije posluje već deset godina. Snabdevanjem tržišta USA bavi se Metalac Group USA sa sedištem u Milvokiju. Hrvatsko tržište pokriva preduzeće Promo-Metal u Zagrebu. U Crnoj Gori imamo preduzeće Metalac Market Podgorica d.o.o. Snabdevanjem tržišta u Ukrajini bavi se Metalac Ukrajina sa sedištem u Kijevu.

 

Posetite naš korporativni sajt www.metalac.com

©2012 Metalac IT. Sva prava zadržana.